News

Home /

Mobiele sanitaire voorzieningen essentieel in noodsituaties

Posted on by
Een groep van 1.334 migranten gered van boten blijven in de haven van Arguineguin terwijl ze worden verzorgd door het Spaanse Rode Kruis en de Nationale Politie op het Spaanse Canarische eiland Gran Canaria, 20 november 2020. * Afbeeldingsbron

In november 2020 heeft de Spaanse regering een tijdelijk onderkomen gecreëerd voor 7000 migranten die naar de Canarische Eilanden waren gekomen. Op de foto zien we 2 Maxim-cabines in gebruik bij de noodopvang op de eilanden.

Mobiele sanitaire voorzieningen blijven essentieel in een noodsituatie. Het is een oplossing die vrij snel kan worden geleverd. Stromend water is niet nodig. Ideaal voor situaties die tijdelijk zijn, maar ook voor langduriger gebruik. Mobiele toiletten en handwasstations bieden niet alleen veilige en private sanitaire voorzieningen, maar dragen ook bij aan het indammen van ziekte-uitbraken, met name in deze tijden van een wereldwijde pandemie.

Comments are closed.

Contact us at 1-800-328-3332