News

Home /

Geachte klant

Posted on by

Wij staan met zijn allen voor ongekende tijden… dat is zeker. Graag wil ik van deze mededeling gebruik maken om te spreken over de uitdagingen en kansen die voor ons liggen in de sector van de mobiele toiletvoorzieningen en om enkele van de vele inzichten te delen die we elke dag bijleren. We evalueren voortdurend welke maatregelen onmiddellijk noodzakelijk zijn en denken na over wat de langetermijneffecten zullen zijn op onze sector. We hebben allemaal veel met elkaar te delen en ik hoop dat we ons allemaal samen door deze moeilijke tijden slaan. 

Sinds ons bestaan staat onze sector paraat tijdens rampen, zowel op regionale als nationale schaal. Wat rampen betreft hebben wij veel ervaring, maar iedereen zal het met mij eens zijn dat dit iets van een heel andere orde is dan wat we gewend zijn. Hoe dan ook zitten we in het sanitaire wezen en samen heeft onze sector zoveel te bieden aan producten en diensten om overal ter wereld op straatniveau dit virus te bestrijden.  

Enerzijds worden wereldwijd evenementen afgelast, wat ongetwijfeld ernstige moeilijkheden zal veroorzaken voor onze sector. Anderzijds duiken er dagelijks nieuwe kansen op om gemeenschappen en onze vaste klanten te helpen. Als bedrijfssector is het tijd om naar buiten te treden in onze gemeenschappen (via de telefoon natuurlijk) en te bekijken waar wij onze sanitaire voorzieningen in kunnen zetten in de strijd tegen de verspreiding van dit virus.   

Dit is een lijst van nieuwe kansen die wij zien: 

  • Aangezien er nieuwe test- en behandelcentra worden voorzien en uitgebouwd, ontstaan er mogelijkheden om deze sites uit te rusten met sanitaire voorzieningen. 
  • Er is overal een grote behoefte aan voorzieningen om de handen te wassen; op handwasstations zoals onze Slimmate gelden onze beste levertijden.  
  • Mobiele units zullen intensiever moeten worden schoongemaakt en ontsmet. 
  • Het gebruik van vrijstaande wastafelstations is geëxplodeerd; op deze items gelden langere levertijden. We werken er hard aan om dit te verbeteren.  
  • Er is veel vraag naar vrijstaande handontsmettingsstations. We zullen onze leveringscapaciteit snel opvoeren. Onze levertijden zullen drastisch korter worden wanneer over 4 weken nieuwe hulpmiddelen klaar zullen zijn.  

In Europa staat de organisatie van onze toeleveringsketen nog steeds overeind en beschikken we over een grote voorraad die direct vanuit ons magazijn kan worden geleverd. Afgezien van producten zoals navullingen van handontsmettingsmiddel en handontsmettingsstations, waarvoor iedereen lange levertijden gelden, kunnen we nog steeds zepen en ontgeurders leveren en is onze toeleveringsketen van toiletcabines of ingebouwde wasbakken niet verstoord. Hoewel er natuurlijk veel evenementen worden afgelast, zien we een toename van de vraag naar mobiele toiletten voor veel van de noodvoorzieningen die momenteel worden opgezet, met name ontsmettingscentra of tijdelijke ziekenhuizen. We hebben oplossingen voor grote hoeveelheden vrijstaande handwasstations.

Eén ding waar ik zeker van ben, is dat ten gevolge van deze wereldwijde pandemie, de cultuur van handen wassen/ontsmetten wereldwijd fundamenteel zal veranderen. Mensen zullen een betere toegang eisen tot handwasvoorzieningen, er zullen nieuwe innovaties worden ontwikkeld inzake mobiel handenwassen en klanten van mobiele toiletten zullen voldoende toegang tot handwasvoorzieningen eisen. Het kan ook leiden tot de noodzaak dat onze servicetrucks meer drinkwater kunnen vervoeren. Het is moeilijk te voorspellen wat er precies te gebeuren staat, maar ik denk dat onze sector een grote verantwoordelijkheid draagt als vernieuwer van deze handreinigingsopties. 

Dit zijn slechts enkele van de mogelijke kansen die voor ons liggen en die we zouden kunnen aangrijpen om een deel van de verliezen in het gebruik van traditionele enkelvoudige units te compenseren, doordat evenementen en bijeenkomsten worden afgelast. 

Onze sector draagt een grote verantwoordelijkheid door de cruciale rol die hij speelt bij het inperken van de verspreiding van bacteriën en ziekten, en ik hoop dat we via actieve samenwerking en leiderschap van onze collectieve bedrijven deze onzekere tijden samen zullen doorkomen en nieuwe kansen kunnen creëren voor onze sector. 

Bij Satellite werken we er hard aan om onze deuren open en onze medewerkers veilig te houden. We zullen al het mogelijke doen om u verder van dienst te zijn. Alle werknemers weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun loon als zij in quarantaine moeten gaan en/of een medische behandeling moeten ondergaan vanwege een COVID-19-diagnose. Wij bieden iedereen ondersteuning, zodat ze zich zonder financiële of morele zorgen kunnen terugtrekken uit de omgeving. 

In de mate van het mogelijke zullen wij producten blijven produceren en aan u blijven leveren. Ik wil er echter op wijzen dat aangezien er veel vraag is naar vergelijkbare producten, de toeleveringsketen zwaar belast is en wij samen met alle andere leveranciers onderhevig zijn aan langere levertijden dan normaal. Ik dank u alvast voor uw geduld in deze kwestie. 

Naarmate de komende dagen, weken en maanden vorderen, zullen wij meer te weten komen over de gevolgen van deze pandemie voor onze sector. Ik zal er zeker voor zorgen dat de communicatie blijft stromen met ideeën en voorstellen over hoe we kunnen blijven samenwerken om onze sector gezond te houden. 

Met vriendelijke groet, 

Todd Hilde 
CEO/Eigenaar 
Satellite Industries, Inc

Comments are closed.

Contact us at 1-800-328-3332